Faaborg HK i stort håndbold-kup


Faaborg HK i stort håndbold-kup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TILGANG: Jesper Smidt fra Otterups ligahold snart klar for Faaborg

FAABORG: Faaborg Håndboldklub har fået en forstærkning ud over det sædvanlige af sit Danmarksseriehold på herresiden.

27-årige Jesper Smidt, der i to sæsoner har været en af de mest scorende spillere på Otterups ligahold, er begyndt at træne i Faaborg, og han får debut for Faaborg HK enten i hjemmekampen mod Assens den 29. januar eller i udekampen mod Vamdrup 12. februar.

- Det er en utrolig spændende forstærkning af holdet, og det giver et godt udgangspunkt for at stabilisere os i Danmarksserien i denne sæson - og tage kampen om at komme helt i top i næste sæson, lyder det fra Per Tørslev fra Faaborg HK.

Jesper Smidt har altså netop forladt Otterups kriseramte håndboldhold, og han var egentlig indstillet på at droppe håndbolden for en tid - blandt andet på baggrund af en familieforøgelse. Claus Virum Larsen, Faaborgs træner, der kender Jesper Smidt, fik imidlertid tilsyneladende overtalt Jesper Smidt til at tage en tørn for Faaborg HK, der trods megen træning ikke stiller samme træningskrav som en 1. divisions-klub.

Eksplosivt antrit

Håndbold-eksperter vurderer over for Fyens Stiftstidende Jesper Smidt som en meget "helstøbt" spiller. Han er ikke nogen fysisk stor spiller, men han er eksplosiv i antrit og skud. Niels Abildtrup, Stiftstidendes sportschef, vurderer Jesper Smidt til sagtens at kan betyde otte til 10 ekstra mål til Faaborg pr kamp.

Jesper Smidt trænede for første gang i Faaborg tirsdag aften - og han er på banen igen ved træningen i aften.

På spørgsmålet om, hvad klubben betaler Jesper Smidt, siger Per Tørslev.

- Vi betaler som sådan ikke vore spillere - vi har ingen spillere på kontrakt... Vi kan gå ind og dække spillernes udgifter.

I forbindelse med Jesper Smidts "aflønning" ligger en stor del nok i de kørepenge, som Faaborg HK kan betale ham. Jesper Smidt bor nemlig i Søndersø.

Tilgangen af Jesper Smidt er ekstra kærkommen for Faaborg HK, der til februar mister en anden profil, nemlig Kenneth "Zerbe" Jensen, der rejser til De Vestindiske Øer i forbindelse med sin uddannelse. Det er uvist, om Kenneth "Zerbe" Jensen vender tilbage til Faaborg HK. Jesper Smidt overtager Kenneths plads som højre back.

Faaborg HK i stort håndbold-kup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce