Ringe Bio sælger ud af sine stole før stor renovering. Biografen lukker 4. april

Ringe: Går du og drømmer om at indrette en hjemmebiograf i kælderen, så har du her mulighed for at få skabt den helt rigtige biografstemning.

Ringe Bio sælger nemlig ud af sine stole, da biografen skal have nye i forbindelse med den store ombygning, Ringe Bio gennemgår det meste af året.

Biografen lukker 4. april, og umiddelbart derefter bliver alt inventar fjernet, så håndværkerne kan komme i gang.

Der er allerede rift om stolene, oplyser formand for biografforeningen Henrik Busk. Især de grønne stole på "cowboyrækkerne", der er arkitekttegnede og fra 1930'erne.

Dem regner biografen med selv at beholde 10 af, der skal bruges i den nye café, der bliver indrettet i forbindelse med renoveringen. Men resten er altså til salg.

Medlemmer af foreningen har førsteret på køb af stolene, men med 178 stole til salg, regner formanden med, at der bliver god mulighed for, at andre også kan få sig en souvenir fra biografen. De mest populære stole bliver dog fordelt ved lodtrækning mellem de interesserede.

Pengene fra salg af stole går til renoveringen af biografen.

- Men det er nu ikke en post, vi har budgetteret med, fortæller Henrik Busk.

Ønsker man at få fingrene i en biografstol - eller to, for de sælges parvis - kan man skrive til formand Henrik Busk på emailadressen busk50@gmail.com.

Stolene skal hentes lørdag den 9. april klokken 9, og køberne skal selv afmontere stolene. Stole, der ikke er reserveret på forhånd, kan købes på dagen. Det gælder især de stole, der kan ses på billede nummer 4.

Betalingen skal ske kontant til Ketty i biografen eller via MobilePay oplyser biografforeningen i en pressemeddelelse.

Biografen åbner igen til december, hvor den fylder 100 år.

  • Julskjær_Maja_(2015)_039

    Af:

    Jeg er journalist på Midtfynsredaktionen og skriver til både Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Midtfynsposten og Fyens.dk. Det er alt fra længere portrætter, hurtige nyheder til konfliktstof, reportager og klummer, men jeg har for tiden særligt fokus på børne- og uddannelsesstoffet i Faaborg-Midtfyn Kommune. Når jeg ikke er på arbejde, bor jeg i Svendborg med min kæreste.