FREDAGSNOTER


FREDAGSNOTER

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med krydderierne som guide

FAABORG: I dag er sidste tilmeldingsfrist, hvis man vil høre foredraget "Strejftog gennem gastrono- miens verden - med krydderierne som guide" af lektor Carl. Th. Pedersen, Syddansk Universitet Odense på det gamle bibliotek i Grønnegade onsdag den 31. oktober. I pausen serveres smagsprøver: En forret med estragon, en hovedret med safran og en dessert med sennep. Entreen er gratis, da Kemi-Kulturbolden betaler foredraget, men man skal betale for maden. Folkeuniversitetet er er arrangør med VUC Faaborg og BL Dinner ved Bent Lillemark på sidelinjen.

Onsdag den 31. oktober kl. 19 på det gamle bibliotek, Grønnegade 44, Faaborg. Mad: 45 kr. Tilmelding senest i dag på 6261 3033 eller faaborgfolkeunisol.dk

To nye udstillinger

FAABORG: Faaborgs levende kunstmiljø smitter også af på restauranterne og butikkerne. I restauranten Det Hvide Pakhus på havnen udstiller Ulla Storm fra Assens malerier. I Kunsthjørnet lige overfor udstilles billeder af den meget populære Kistrup-kunstner Else Hinke.

Blomsterbinding for børn

FAABORG: Florist Dorthe Arnsfeldt holder Blomsterværksted for børn med udgangpunkt i efterårets overflod af blomster, bær og frugter. For børn over fem år og det foregår i dag fra kl. 13-16 i Museumshaven på Bymuseet, Holkegade 3

Rundvisning på Kaleko Mølle

FAABORG: Nyd de idylliske omgivelser og tag med på en tur i den gamle vandmølles spændende historie. Turen er for alle og det sker lørdag den 20. oktober og søndag den 21. oktober kl. 13. Mødestedet er Kaleko Mølle, Priceshavevej 38.

Spejdere søger lopper

FAABORG: De grønne pigespejdere i Faaborg er begyndt at indsamle "lopper" til et loppemarked søndag den 4. november på Faaborg Sundskole. Så har man gode ting og sager, der bare står og fylder, kan man ringe til 6261 8545, 6260 2078 eller 6168 1278. Der kan også sms–es til sidstnævnte nummer.

FREDAGSNOTER

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce