FHK-træner fyret


FHK-træner fyret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Byens mest succesrige sportshold skal have ny træner. Det blev klart i går aftes, da ledelsen for Faaborg HK besluttede at skille sig af med træneren for klubbens hold i 3. division, Klaus "Virum" Larsen.

I en pressemeddelelse udtaler klubbens sportschef, Per Tørslev, at det er "med stor beklagelse", at klubben har besluttet at ophæve samarbejdet med træneren, der har ledet førsteholdet i det første sæson i 3. division, hvor det ligger på en femteplads, kun tre point fra toppen.

- Klaus har som person og træner tilført klubben og holdet en masse positive sider, som vi værdsætter højt, siger Per Tørslev.

- Dog har vi som en klub med ambitioner været nødt til at forholde os til det faktum, at resultater og spil i efteråret ikke har levet op til forventningerne. Vi savner den glød og gnist i øjnene hos spillerne, som er afgørende for spilleglæden.

Klaus "Virum" Larsen ser sin afskedigelse som resultat af de dårlige resultater i holdets seneste kampe. Han har fungeret som spillende træner og erklærer sig villig til at fortsætte som spiller på holdet.

- Jeg holder meget af klubben og spillerne, siger han.

Der er dog endnu ingen, der har bedt ham om at fortsætte, så han afventer nærmere informationer fra Faaborg HK's ledelse.

Som ny træner nævnes allerede nu indskiftningsleder Kevin Kringelum, der tidligere har trænet Faaborg HK's bedste damehold.

FHK-træner fyret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce