Et helt andet formål...


Et helt andet formål...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bent Warncke, jeg håber, dit ærinde er at give vore fiskebestande i de kystnære områder bedre vilkår, for så har Dansk Amatørfiskerforening fået sig en god samarbejdspartner.

Hvis den udlægning, du påpeger, hvor opfordringen skulle være at hive fiskene op af vandet, er rigtig, så giver DAFF dig ret - det er ikke værdigt for dyrene. Men hvis du havde givet dig tid til at studere, hvad der rent faktisk skete på vores stand, så ville du have oplevet, at det ikke var baljer, men specielt indrettede kar med iltningsapparat, så vandet hele tiden blev tilført den nødvendige ilt.

Fiskene blev skiftet ud hver halve time. Ål, ålekvabber, torsk og krabber blev udsat i levende live i havnebassinet, fladfisk blev udsat i et medbragt hyttefad, og til orientering kan det oplyses, at fredag var de 18 fladfisk friske og levende, lige til jeg slagtede og flåede dem. De var fanget ved Dyreborg natten til torsdag.

Ligeledes kan det oplyses, at en voksen person var ved vore kar hele tiden, som sikrede, at fiskene ikke blev taget op af vandet, men alene blev set på og rørt ved. Det må dog erkendes, at der var visse voksne, der skulle vise mindre børn en fisk over vandet. Det blev påtalt hver gang.

Børn er i den forbindelse meget lydhøre for, at det gør man ikke ved levende væsener. Det ville du, Bent, kunne have konstateret, hvis du havde haft tid og eventuelt kontaktet mig på stedet, da jeg var der hele tiden.

Dansk Amatørfiskerforening har et helt andet overordnet mål end det, du prøver at skyde os i skoen med at lave PR for os selv. Vi har de seneste fire-fem år arbejdet ihærdigt på at skabe bedre yngel og opvækstbetingelser i de kystnære områder med det mål at få flere og bedre fisk, som kan landes i levende live på kajen og ligeledes være levende, når de når frem til fiskehandlerne, så det ikke er selvdøde fisk, vi køber.

DAFF laver sammen med Danmarks Fiskeriundersøgelser det største undersøgelsesfiskeri i de kystnære områder, der nogensinde er lavet i Danmark. Målet er her at lave habitats-forbedringer og genopbygning af fiskebestande i de områder, hvor der tidligere har været fisk.

Vi deltager og påvirker i alle de udvalg, som beskæftiger sig med det kystnære miljø - såsom havbrugsudvalg, skaldyrsudvalg og arbejdet med begrænsning af skarvbestanden.

For at få et budskab ud er det nødvendigt at være synlig. Derfor deltager vi landet over med dette koncept, "Livet i det kystnære". Vi deltager ligeledes aktivt i Blå Flag-arbejdet for et renere hav.

Et helt andet formål...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce