Erstatningssag på vej


Erstatningssag på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere ejer af Svendborgvej 234 vil kræve erstatning fra kommunen

NY HOLSTENSPRØVE: Faaborg-Midtfyn Kommune kan godt begynde at kigge i pengekassen efter erstatning til Bent Leo Andersen.

Han ejede indtil 2005 den strandgrund på Ny Holstensprøve, som den nuværende ejer, Peter Skyggebjerg i tre år har kæmpet for at få lov til at bygge på - og hvor han nu har fået retten på sin side.

Bent Leo Andersen fik imidlertid ikke lov til at bygge på den omstridte grund.

Og det betød, at han ikke kunne få nær så mange penge for grunden, da han solgte den. Det vil han forsøge at få kommunen til at rodet bod på.

- Sagen ligger lige nu hos min advokat, som undersøger, hvad vi kan gøre og hvordan. Men vi regner med at køre en sag mod kommunen, siger Bent Leo Andersen.

Han kan endnu ikke sige noget om, hvor stort en erstatning, han vil kræve fra kommunen, eller hvornår han tager sagen op.

Millioner til forskel

Men der er grundlag for mange penge. Ifølge den lokale ejendomsmægler, Hans Sylvest fra Nybolig i Faaborg, er der millioner af forskel på, om man må bygge på sådan en grund eller ej.

- Byggeretten betyder alt. Uden en byggeret er sådan en grund ikke meget værd. Så er det jo bare jord - med en god udsigt, ja - men bare jord. Men med ret til at bygge med havudsigt bliver sådan en grund flere millioner værd. Jeg har ikke vurderet den konkrete grund, men det kan sagtens være alt fra to til fem millioner, siger han.

Erstatningssag på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce