EnergiFyn: Politikere sværmer for plads i repræsentantskab

Elforbrugerne kan stemme Mads Holdgaard tilbage til beslutningsbordet i EnergiFyn. Foto: Anne Jørgensen

EnergiFyn: Politikere sværmer for plads i repræsentantskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem kandidater fra Faaborg-området stillet op til EnergiFyns repræsentantskab

Faaborg: For en uge siden så det ud til, at Energi Fyns repræsentantskab måtte undvære repræsentation fra Faaborg-området, men kort før kandidatfristens udløb, viste der sig alligevel interesse. Tre af de fem kandidater, der stillet op fra Faaborg-området, er nuværende eller tidligere medlemmer af kommunalbestyrelsen.

Den ene er Mads Holdgaard, der sidder for Alternativet i kommunalbestyrelsen. Han er i dag politisk udpeget bestyrelsesmedlem af EnergiFyn, men den plads mister han, når de lokale forbrugere selv er med til at bestemme, hvem der skal repræsentere dem. Den kan han altså få tilbage, hvis elforbrugerne vil det sådan.

Det er første gang folk i Faaborg-området kan stemme til et EnergiFyn-valg, og det kan de, fordi politikerne i 2016 solgte elforsyningen under FFV til EnergiFyn.

Den beslutning var også Jakob Holm (SF) og Andreas Møller (K) med til at træffe, da de sad som kommunalbestyrelsesmedlemmer. De gør de ikke længere. Ingen af dem genopstillede ved valget i november sidste år. Til gengæld stiller de nu som kandidater til EnergiFyns repræsentantskab.

Fra Faaborg-området skal de dyste om forbrugernes gunst med advokat Mads Sommerlund og tidligere salgschef og fødevareproducent, nu pensionerede Niels Erik Elmelund-Præstekær, Horne.

I alt skal de vælges 90 repræsentanter, og de 18 skal findes i den såkaldte valgområde 5, som Faaborg-området er en del af. I den kreds skal i alt vælges 18 kandidater, og der er 22 stillet op. Forbrugerne får en stemmeseddel med posten og kan så stemme på deres foretrukne kandidat via EnergiFyns hjemmeside eller pr. post.

EnergiFyn: Politikere sværmer for plads i repræsentantskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce