En varm julegave-idé i en kold tid

Det kan være svært at tro på, at der kun er otte måneder, til det igen går løs med Outdoor Sydfyn. Men måske en outdoor-billet under juletræet kan hjælpe på forståelsen. Arkivfoto: Kim Rune

En varm julegave-idé i en kold tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis du lige står og mangler en julegave i sidste øjeblik, har Outdoor Sydfyn netop åbnet for tilmeldinger til det store arrangement i august.

Faaborg: Der er masser af mennesker, der lige nu glæder sig til julen.

Men fra i dag begynder det igen at gå mod lysere tider, og der er sikkert også mange, der allerede glæder sig til næste sommer. Til at mærke solens varme og sveden dryppe.

Det bliver der for eksempel rig mulighed for i dagene 16.-19. august, hvor Outdoor Sydfyn endnu engang er klar med et omfattende program med masser af outdoor-aktiviteter.

Tilmeldingen til Outdoor Sydfyn Trail Run og til MTB-løbet er netop åbnet torsdag middag.

Og hvis du lige står og mangler en julegave til familie eller venner, har sekretariatschef for Outdoor Sydfyn Signe Pardorf løsningen:

- Det her er en oplagt julegave-idé til den aktive familie. Jeg kender flere, der lige mangler at finde den sidste julegave, og en start til Outdoor Sydfyn er da helt perfekt i den her kolde tid med lidt for mange kalorier på bordet, smiler Signe Pardorf.

Trail-løbet byder på distancer på 7, 14 og 25 kilometer i noget af Danmarks flotteste natur i Svanninge Bakker. Til premieren på trail-løbet i 2017 var der 200 deltagere. Der var stor ros til løbet, og Outdoor Sydfyn forventer, at budskabet om løbet i det bedste terræn vil gå fra mund til mund, så der kommer endnu flere i august 2018. Trail-løbet finder sted den 18. august.

På mountainbike er der hele tre løb. MTB er blevet meget populært og noget, hele familien dyrker.

- Vi har valgt at lave hele tre mtb-løb i 2018. Et kun for børn, et kun for kvinder og det sædvanlige for alle, der har en vis erfaring på MTB. Det løb, vi plejer at lave i Svanninge Bakker, er et af de hårdeste MTB-løb i Danmark. Vi glæder os til at lave mtb-løb for hele familien, både de trænede og erfarne og nybegynderen, der måske kører sit første løb, siger eventchef for Outdoor Sydfyn Rico Busk.

På programmet for Outdoor Sydfyn 2018 er der konkurrencer for outdoor-freaks på alle niveauer, og der er lege- og "try it"-aktiviteter for alle, der vil prøve at snuse til outdoor-sport.

De første dele af 2018-programmet kan ses på www.outdoorsydfyn.com (søby)

En varm julegave-idé i en kold tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce