En uge-sejler - og så slut!


En uge-sejler - og så slut!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Titlen på vor sommerserie, "ugens sejler", får en helt konkret betydning med Roberta Merinuk fra Canada, som vi mødte på kajen ved torsdag aftens store træskibsfest på Faaborgs kajanlæg.

Roberta havde i en uge været på søen - for første gang - med en dansk ven om bord på dennes 33 fod lange sejlbåd. En kold, våd og vippende tur, som den 35-årige kvinde fra Winnipeg (der i parentes bemærket ligger næsten midt i Canada) ikke har tænkt sig at gentage foreløbig.

-Nej, nu går jeg i land! En uge må være nok... Vejret har jo ikke været for godt... Hver gang jeg talte med dem hjemme i Canada, lød mit spørgsmål altid: Hvordan er vejret? Og svaret tilbage var hele tiden: Mellem 30 og 37 grader varmt!, lød det fra Roberta Merinuk, der dog virkelig nød, at sommeren netop var kommet til Faaborg på denne torsdag... Og specielt nød, at den pludselige sommer kunne vælte ind over hende, mens hun havde fast grund under fødderne!

...og stokroserne

Men ellers fik Roberta Merinuk os til at love, at vi skriver, hvor fantastisk imødekommende, danskerne er.

- De er bare så hjælpsomme og åbne - og det er da fantastisk, så gode alle er til at tale engelsk, boblede Roberta Merinuk.

Hun havde haft tid til et besøge det smukke Egeskov Slot - og så var hun bare vildt imponeret over de mange smukke huse i Faaborg - og i andre lignende byer.

- Og allermest elsker jeg Jeres stokroser, tilføjede hun.

En uge-sejler - og så slut!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce