En plads i solen


En plads i solen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NATURCAMPING: Sandager Beboerforening vil trække naturcampister til egnen
SANDAGER: Under Anden Verdenskrig blev der dyrket tobak i "Loppekrogen," som jordstykket kaldes. Siden har området været besat af får og dyrket som græsmark. Men nu synes ejeren i fjerde generation - tømrermester Frands Jeppesen - at der skal bo turister på engen ved Sandagervej.

- Det er jo en lille oase, vi har hernede. Og godt nok står jeg som ejer af jorden, men andre må altså godt bruge den, forsikrer tømrermesteren.

Han kontaktede derfor Sandager Beboerforening, som straks var med på idéen, og derfor ligger der nu et grydeklart projektforslag fra beboerforeningen til Ryslinge Kommune - som et af de få bidrag i debatten om lokalbefolkningens fremtid.

"Vi mener, at Sandager er en dejlig plet, og at etableringen af pladsen, tæt på mose og skøn natur, kan give cykel- og vandreturisterne i Ryslinge Kommune et fint sted at overnatte," skriver Ege Juul Nielsen på vegne af beboerforeningens bestyrelse.

Han tilføjer, at naturcampingpladsen desuden vil være et oplagt turmål for kommunens skoler og børnehaver. Enten som led i natur- og teknikundervisningen eller som lejrskole-sted.

Hvis planerne skal realiseres, kræver det imidlertid, at Ryslinge Kommune vil hjælpe til med noget af det praktiske, understreger beboerforeningen. Nemlig græsslåning, opfyldning af brænde, flytning af muldlokum og tømning af affaldsstativ.

Jorden bliver til gengæld stillet til rådighed af Frands Jeppesen, mens beboerforeningen vil stå for selve etableringen med bålplads, vindskjul og primitive toiletfaciliteter.

En plads i solen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce