En på ferie - og en syg


En på ferie - og en syg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HORNE:Anmeldelsen af en hundeejer i Horne for ikke at have styr på sine to hunde - som omtalt i avisen i går - har bestemt ikke nogen høj prioritet hos det lokale politi.

- Det er jo ikke århundredets sag. Der er mange sager, der har højere prioritet, lyder det således fra politiinspektør Ib Rigelsø, Assens Politi.

På avisens forespørgsel om sagen kan Ib Rigelsø konstatere, at den havde været overgivet til en medarbejder, som har været på ferie - og siden til en medarbejder, som var blevet syg.

Den skriftlige anmeldelse kom fra direktør Søren G. Andersen, Bøjden, den 28. juni - på baggrund af en hæn-delse den 26. juni, hvor Søren Andersen følte sig truet af de to hunde, der kom løbende ud fra en ejendom i Horne.

Nye episoder

I søndags skrev Søren Andersen så et nyt brev til det lokale politi - fordi han føler, at der ikke er sket noget, og fordi han overværede nye episoder med den ene hund, mens den stod lænket ved den lokale købmandsforretning

Mandag blev utilfredsheden så også luftet i et brev stilet til rigspolitiet.

Politi-råd: Ring!

Ib Rigelsø står noget uforstående over for, hvorfor Søren Andersen ikke ringede direkte til politiets vagthavende i forbindelse med episoderne.

- Det vil jeg råde til i den slags tilfælde - så bliver der reageret her og nu på en sag, som lige er sket, lyder det fra politiinspektøren.

Den udtalelse står Søren Andersen imidlertid stærkt uforstående over for. Han siger:

- Det kan da ikke passe, at politiet hellere vil have en hurtig, mundtlig anmeldelse end en saglig og grundig skriftlig anmeldelse.

- Jeg kan ikke forsvare at have mine børn og kone i et område, som ikke er sikkert. Sikkerhed for borgerne burde være det fine kendetegn ved Danmark - med den høje skatteprocent.

En på ferie - og en syg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce