Hårdt udlæg i traditionel påskekonkurrence hos Faaborg Sportsfiskerklub

Faaborg: Påsken er lig med den store fiskekonkurrence med Faaborg Sportsfisker Klub som arrangør, og allerede på førstedagen, skærtorsdag, fik man et seriøst bud på en vinder. Her blev indvejet en ørred på 74 cm og intet mindre end 4,985 kg. i renset vægt.

- Den bliver svært at slå. Den har spist godt her i vinter, lad os sige det på den måde, konstaterer formand Kim Laursen fra Faaborg Sportsfiskerklub.

Deltagertallet har han ikke endnu her sent fredag eftermiddag, da salg af deltagerbeviser foregår via syv forretninger, som har været lukket både skærtorsdag og langfredag. Det er fire forretninger i Odense, en i Ringe, en i Svendborg og en i Faaborg.

- De seneste år har vi ligget omkring 175 deltagere, og det bliver nok nogenlunde det samme i år ud fra de foreløbige meldinger, vi har fået, og hvad vi ellers har hørt, siger han.

En af deltagerne er tidligere speditør Preben Bladt, som bor i sit sommerhus i Dyreborg nær Faaborg. Han er mest med for hyggens skyld, selv om han faktisk var ved at vinde konkurrence for ti år siden.

Det var også med en fisk på den gode side af de fire kg. men en kvarter før konkurrencens afslutning nåede en anden ind med en lidt større fisk. Det viste sig i øvrigt at være en af hans gode kammerater.

  • Lorenzen_Michael

    Af:

    Arbejder især med det teknik-, miljø- og havnespørgsmål samt natur på Faaborg-redaktionen.