Tirsdag den 1. marts klokken 19.30 åbner Sandholts Lyndelse Forsamlingshus, Nørregade 3, dørene for en spændende aften i den åndelige verdens tegn.

Denne aften vil det clairvoyante medie Anja Bach Reich lave en klarsynsdemonstration, hvor det vil være muligt at få en kontakt fra en af dine kære fra den anden side.

Det vil blive en aften i livsglædens tegn, så selvom det kan være følelsesladet, bliver beskederne afleveret med stor respekt og kærlighed fra den åndelige verden, og ikke mindst med et glimt i øjet.

Der vil også være mulighed for at få en clairvoyant besked med på vejen, som måske lige kan give et skub i den rigtige retning i dit liv lige nu. Ikke alle får en kontakt eller besked denne aften, men Anja arbejder med høj energi og prøver at få så mange igennem som muligt.

Anja Bach Reich arbejder som clairvoyant medie, og giver blandt andet private sessioner, laver Klarsynsdemonstrationer og træningsaftner indenfor det spirituelle. Hun har modtaget undervisning af flere internationale medier, og har desuden gennemført et udviklingsforløb i Lysets Hus i Århus.

Prisen for at deltage er 120 kroner. Der kan købes kaffe/the og kage.

Billetter kan købes på Billetto.dk eller reserver din plads på 28257468/ reichmassage.skysite.dk

  • Jørgensen_Anne

    Af:

    Journalist på redaktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og UgeAvisen Faaborg. Er 31 år og bosat i Faaborg.