En aften med historiefortælleren Bjarne Bekker

Bjarne Bekker er nået til det punkt, hvor han fortæller sin egen historie om opvæksten i Horne og ungdomstiden i Faaborg. Arkivfoto: Michael Nørgaard

En aften med historiefortælleren Bjarne Bekker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ugeavisen Faaborg byder på et gratis arrangement, hvor horneboen, faaborgenseren og skårupøreboen Bjarne Bekker fortæller historien fra sit begivenhedsrige liv.

Faaborg: Der er kommet rigtig mange historier fra journalisten, forfatteren, fotografen og eventmageren Bjarne Bekker i årenes løb. Om gamle dage i Svendborg og Faaborg - om Fultonskipperen Mogens Frohn og minsandten også et portræt af den legendariske Styrmand Carlsen på Flying Entreprise. 49 bøger er det blevet til siden 1976.

Nu er den sydfynske historiefortæller så nået det punkt i sit liv, hvor han som 75-årig udgiver sin egne erindringer. "Historiefortællerens egen historie" har han kaldt bogen, der netop er kommet i julehandlen. Den er en rejse igennem et fascinerende og begivenhedsrigt liv, hvor landsbyknægten fra Horne via Faaborg Avis, Svendborg Avis sprang ind på den store scene på Billedbladet, hvor han i 1970-erne udfoldede sit store potentiale for at fortælle de gode historier om de rige, de kendte og næsten-kongelige.

Men fortællingen starter den forårsdag i 1948, hvor Bjarne Bekker ankom til Horne på cykel fra Svendborg med sin mor ved pedalerne. Bjarne på bagagebæreren, mens lillebroder Peder sad i cykelkurven foran. 50-ernes Horne var et livligt sted at vokse op for Frede Fedthas' nysgerrige søn. I det Bjarne Bekkerske univers var byen befolket af en forunderlig blanding af originaler, der gik rundt og gav hinanden øgenavne. Så vi møder både Grossi, Kresjan Ståpek og Lalli.

Ugeavisen Faaborg kan hermed tilbyde en aften i Bjarne Bekkers selskab, hvor han fortæller nogle af sine mange historier.

Det foregår den 13. december fra klokken 19.00 i  Mediehuset i Kannenworffs Gaard. 

Tilmelding skal ske på annonce@uaf.dk eller telefon 63452225

En aften med historiefortælleren Bjarne Bekker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce