Elmerdahl klar til nye markeder


Elmerdahl klar til nye markeder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: De kan levere det meste, når det gælder underholdning, foredrag eller musik, folkene i Elmerdahl Bureauerne, der ikke mindst er kendt som firmaet bag Faaborg Sommerrock.

Men direktør Lars Elmerdahl, som efter eget udsagn sidste år omsatte for omkring 30 millioner kroner, vil gerne have endnu flere varer på hylderne i sit bookingbureau.

Derfor er der det seneste år investeret massivt i mere personale og nyt inventar, og det er ifølge Lars Elmerdahl årsagen til, at det nyligt offentliggjorte årsregnskab for 2007 kun viser et resultat før skat på beskedne 47.500 kroner.

- Vi har haft en del ekstra udgifter og investeringer, men det skulle gerne gøre, at vi i 2008 får et helt andet resultat - og er tilbage ved resultatet fra 2004, siger Lars Elmerdahl.

Dengang leverede virksomheden et resultat før skat på 329.000 kroner - det højeste de seneste fem år.

Ifølge Lars Elmerdahl bliver der netop nu lagt store kræfter i at dyrke markederne inden for foredrag og sportsbegivenheder.

For eksempel har Elmerdahl Bureauerne den afgørende finger med i spillet, når Esbjergs superligamandskab i fodbold i aften møder det tyske storhold Werder Bremen.

Samtidig fortsætter Elmerdahl Bureauerne på markederne for booking af musikere og andre kunstnere.

Ny afdeling

Endelig barsler Lars Elmerdahl med at opbygge en helt ny afdeling, men bureaudirektøren vil ikke afsløre, hvad den skal beskæftige sig med. Kun vil han sige, at afdelingen skal arbejde "ungdomsrelateret".

Elmerdahl Bureauerne har eksisteret i flere end 20 år som leverandør af underholdning og begivenheder inden for musik, kultur og sport.

Virksomheden udvidede i 2007 medarbejderstaben fra fire til seks ansatte.

Elmerdahl klar til nye markeder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce