Eleverne har valgt skole i denne uge


Eleverne har valgt skole i denne uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GISLEV: Efter juleferien er alle elever i 7.-9. klasse på skolerne blevet bedt om at aflevere et skema om deres planer efter sommerferien, og skemaerne samler skoleinspektør Børge Bisgaard i dag.

- Tilmeldingen er ikke forpligtende, men vi får en indikation på, hvor mange klasser vi får i overbygningen på Gislev Centralskole, siger Børge Bisgaard.

Ud fra de foreløbige tilmeldinger bliver der lørdag 15. januar sat navn på de lærere, som skal undervise i overbygningen, og hvem der skal flytte med til Gislev fra Ryslinge Sogneskole og Kværndrup Skole.

- Alle lærere er blevet spurgt, og der er overbygningslærere fra de andre skoler, som gerne vil til Gislev, oplyser Børge Bisgaard.

Hvis mange elever vælger alternativer til Gislev, så kan det betyde afskedigelser i lærerkorpset, men ikke nødvendigvis i den gruppe, der underviser de ældste klasser.

- I så fald går man ind i en helhedsvurdering. Der er mange hensyn at tage, for eksempel nytter det ikke at have fire fysiklærere og ingen til at undervise i tysk, påpeger skolelederen.

De seneste dage har Ringe Kommune fået henvendelse om yderligere tre elever, der ønsker at skifte fra de ældste klasser i Ryslinge Kommune til en af overbygningsskolerne i Ringe.

Det er dog ikke den eneste faktor, som kan påvirke tilmeldingerne til Gislev Centralskole.

- Vi ved, at der er en stærk tradition for at tage på efterskole, og det kan vi fornemme en del interesse for fra de nuværende 8. klasser, siger Børge Bisgaard

Eleverne har valgt skole i denne uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce