Elever hjælper børn i Kenya


Elever hjælper børn i Kenya

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDTFYN: Eleverne på Ryslinge Højskole har haft bæredygtig udvikling på skemaet i denne uge og har blandt andet syet en del genbrugstøj om for at sælge det på Torvet i Ringe i dag. Overskuddet får ubeskåret til FN's udviklingsprojekt i Dandora i Kenya, hvor mange børn lever i et stærkt forurenet område ved en affaldsplads, der hver dag modtager mere end 2000 tons affald. En undersøgelse har vist, at over halvdelen af børnene i området har store mængder bly i blodet og lider af kroniske luftvejssygdomme som astma og bronkitis. Foruden omdesignet tøj sælger de fynske højskoleelever også smykker og møbler. Deres stand på Torvet er åben hele dagen indtil klokken 17.

Banko og ålegilde

RINGE: I eftermiddag er der igen bankospil med lotteri i Ringe Pensionistforening, og som alle andre steder foregår det nu i et røgfrit miljø i Fælleshuset på Stationsvej. Ringe Pensionistforening har også planlagt et ålegilde, og det foregår fredag 26. oktober i Gestelev Forsamlingshus, hvor der skal spises stegte ål med kartofler og persillesovs, dog kun for medlemmer, som har tilmeldt sig senest 19. oktober. Det kan ske på telefonnummer 6262 3684, samme nummer, som skal bruges for deltagere, som ønsker samkørsel.

Ejerboliger i stedet for andele

RINGE: Kuben Byg A/S, der står bag byggeriet af 16 boliger på Dybdalgårdvej i Ringe, har ændret projektet fra andelsboliger til ejerboliger, fordi der i øjeblikket er større interesse for ejerboliger. Boligerne, der ventes at blive klar til indflytning i sommeren 2008, er netop udbudt til salg, og det er samtidig de sidste boliger, som der bliver plads til på dette areal. Hele bebyggelsen er udstykket fra den tidligere landbrugsejendom Dydalgård, og denne bygning indgår som et fælleshus. Området har også sin egen sø, som kommer til at indgå i fællesarealerne. Salget af boligerne varetages af Home i Ringe.

Far og søn hygger med musik

GISLEV: Troels Borring, tidligere forstander på Sdr. Nærå Fri- og Efterskole, og hans søn, Rasmus, der er musikstuderende, har lovet, at de sammen vil komme og hygge med sang og musik ved et fællesarrangement, som Ældre Sagen og Nørrevængets Venner har på plejecentret i Gislev onsdag den 24. oktober. Det foregår om eftermiddagen, og ud over musikken bliver der også serveret kaffe med boller og lagkage. Nørrevængets beboere og alle andre interessere er velkomne til at deltage. I en pause vil centerleder Merete Jørgensen benytte lejligheden til at fortælle om stedet.

Plejecentret Nørrevænget, Gislev

Onsdag den 24. oktober kl. 14.30. Entré inkl. kaffe: 50 kroner

Elever hjælper børn i Kenya

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce