Socialdemokraten Carsten Hansen og Film Fyn-direktør Bo Damgaard er blandt gæsterne til foredragsarrangement i Søllinge torsdag.

Søllinge: Den tidligere socialdemokratiske minister Carsten Hansen fra Odense er gæst, når der torsdag klokken 19 er foredrag i Søllinge Forsamlingshus. Arrangementet er et i række af Søllinge-Hellerup Borgerforenings foredragsaftener under titlen De Voksne, og foruden eks-ministeren lægger Film Fyn-direktør Bo Damgaard vejen forbi.

Derudover er der besøg af den lokale vinimportør Niels Henrik Baade, og fra Faaborg-Midtfyn Kommune vil Lisbeth Østergaard og Ole Tyrsted Jørgensen beskrive de forskellige tiltag, som igangsættes i Søllinge i samarbejde med Foreningen til forskønnelse af Søllinge.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.