Ekkofest - nu med livemusik

Musen Ib var et populært indslag ved sidste års Ekkofest. Og den bliver klar igen, lover arrangørerne.
Foto: Kim Rune

Ekkofest - nu med livemusik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NR. LYNDELSE: Der har været travlhed forud for årets Ekkofest, der begynder i aften med Carl Nielsen Løbet og bankospil i hallen.

Det gælder også for musen Ib, der var et af de helt store trækplaster sidste år, hvor den tjente hele 1600 kroner ind på 35 sekunder.

- Vi har været nødt til at sende ham på en træningslejr, for han var blevet lidt småfed. Men han skal nok blive klar, siger talsmand Kasten Bang om hovedpersonen i musevæddeløbet, der i 2007 blev hentet ind som erstatning for en pokerturnering.

Dette års største nyskabelse skal findes i morgen aften, der byder på ikke ét, men hele to livebands i form af Catfish efterfulgt af Burning Down the House.

- Vi plejer at spille musik over anlægget, men denne gang er der tale om en speciel aften, nemlig 08.08.08, og det vil vi godt markere ved at lave noget helt nyt, siger han.

Ud over livemusikken vil der også være diskotek i hallen, først for de små og siden for de lidt større.

Hallen vil til gengæld ikke danne ramme om festen lørdag, sådan som det ellers har været tilfældet de seneste år. Det skyldes først og fremmest de nye rygeregler, forklarer Karsten Bang.

- Vi tænkte, at når en tredjedel af deltagerne alligevel står udenfor og ryger, kan vi lige så godt flytte hele festen ud i teltet. Så det har vi gjort, siger han med tilføjelsen om, at den tidligere bestyrer af Statoil-tanken, James Maccarthy, vil stå for musikken.

Lørdag byder desuden på en anden nyhed, nemlig muligheden for at prøve en rallysimulator, hvor frontruden er skiftet ud med en fladskærm. Børnene kan også glæde sig til Ekko Kids, hvor de traditionen tro får mulighed for at dyste mod hinanden.

Ekkofest - nu med livemusik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce