Egnsfest i Vester Aaby: - Som en vejfest, der går "all in"

Posten, Piloten og Pianisten fyrer op under festen i Vester Aaby. Pressefoto

Egnsfest i Vester Aaby: - Som en vejfest, der går "all in"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 27. oktober oktober er der igen fest i Vester Aaby, når der inviteres til Egnsfest i Bøgebjerghallen.

Vester Aaby: Hvis der er noget, de kan finde ud af i Vester Aaby, så er det at stable en god fest på benene. Og snart gør de det igen, når der den 27. oktober er Egnsfest i Bøgebjerghallen.

Det er snart ved at være en tradition, at Posten, Piloten og Pianisten står for underholdningen, og i år er ingen undtagelse. Kim Christensen, Ricko Hougaard og Kåre Linnebjerg sørger for at fylde dansegulvet.

- Vi havde jo også fornøjelsen af dem til Fester Aaby, og nu kommer de så igen. De tre fyre forstå virkelig af holde en fest, fortæller Mette Gerber, der er tovholder på festlighederne.

Arbejdsgruppen bag Egnsfesten består af fem personer, tre "gamle" og to "nye", og de står for blandt andet at søge om de nødvendige tilladelser hos politi og brandmyndigheder, bestille bar, musik, købe servietter, duge, og hvad der nu ellers skal klares, for at festen bliver en succes. Det er Bøgebjerg IF, der sammen med hallens bestyrelse arrangerer festen, og overskuddet deles mellem klubben og hallen.

Dørene åbnes klokken 18, mens selve festen begynder klokken 19 med velkomst, sang og mad. Derefter spilles der op til nogle vilde timer.

Nogle har selv mad med, andre bestiller buffet i hallen, fortæller Mette Gerber og tilføjer:

- Så er der også dem, som laver sammenskudsgilde og tager noget forskelligt med. Det er lidt som en vejfest, der går all in.

Egnsfesten er også der, hvor årets VÅP'er (Vester Aaby-Åstrup-Pejrup'er, red.) skal kåres. I år er det 10. gang, hæderen skal uddeles. Den går til en af de lokale ildsjæle, der frivilligt lægger en masse tid og kræfter i lokalområdet i sin fritid, og som er til glæde for mange andre. Dommerkomitéen består af Lars Bo Biilmann, Torkil Jensen samt sidste år vinder. I 2017 gik titlen til arkivleder Gerda Nielsen.

Billetter til festen koster 200 kroner og kan købes hos Dagli'Brugsen eller i Bøgebjerghallen. Der sælges også billetter på selve dagen, de kan købes i døren fra klokken 21 for 100 kroner.

Egnsfesten finder altid sted den sidste lørdag i oktober.

Så er der også dem, som laver sammenskudsgilde og tager noget forskelligt med. Det er lidt som en vejfest, der går all in.
Mette Gerber, arrangør

Egnsfest i Vester Aaby: - Som en vejfest, der går "all in"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce