Efter en sløv start er der kommet balance i tingene for feriebyen, der startede op sidste sommer, ved Midtfyns Fritidscenter.

Ringe: Det går fremad for Midtdfyns Ferieby, der åbnede sidste sommer ved Midtfyns Fritidscenter.

- Ja, det går sådan set godt nok. Med udgangen af april er der kommet balance i feriebyen, og den har vi holdt siden, siger Max Ravn, der er formand for Midtfyns Fritidscenter.

Midtfyns Ferieby er en del af fritidscenteret og består af ferielejligheder med i alt 88 sengepladser.

Det tog lidt tid at få gæsterne til at komme, og sidste sommer var der ikke mange gæster.

- Nu er der mange mennesker hver dag. Der kommer mange turister, vi ikke havde sidste år, siger Max Ravn.

Når der er balance i tingene, betyder det, at der ikke er underskud. For at der er balance, skal 30 procent af værelserne være fyldt op. I weekenderne er over halvdelen af lejlighederne nogle gange fyldt op.

Der er flere ting, der tyder på, det kommer til at blive endnu bedre fremover, mener Max Ravn. Blandt andet fordi det ikke er alt i centeret, der er åbent for tiden.

- Vi tjener flere penge, når der kommer gang i svømmehallen. Det kan trække flere turister til. Derudover er der VM i Triathlon på Fyn i 2018, og hele feriecentret er booket i 10 dage i perioden, lyder det fra Max Ravn, der også mener, at byggeriet af Nyt OUH vil kaste overnatninger af sig.

Lige nu er Midtfyns Fritidscenter i gang med at finde en ny centerchef, efter at en ellers ansat chef sprang fra. Der er over 70 ansøgere, men fordi der er sommerferie, forventer bestyrelsesformanden først, at en ny chef kan være på plads til efteråret.

  • fyens.dk