Efter konkurs: Svømmehallen lukker i fem dage

Svømmehallen i Midtfyns Fritidscenter lukker fra mandag-fredag i næste. Arkivfoto

Efter konkurs: Svømmehallen lukker i fem dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Personalemangel er ifølge Midtfyns Fritidscenter årsag til, at svømmehallen er lukket det meste af uge 30 - selv om en planlagt inspektion af hallens installationer er aflyst.

OPDATERET MED NYE OG KORRIGEREDE OPLYSNINGER KL. 21

Ringe: I det meste af den kommende uge bliver det ikke muligt at tage sig en dukkert i Midtfyns Fritidscenter. Svømmehallen holder nemlig lukket fem dage i uge 30 på grund af personalemangel, lød det fredag på fritidscentrets hjemmeside.

Lukningen hænger inddirekte sammen med den konkursbegæring, som bestyrelsen i fritidscentret indgav i slutningen af juni.

Faaborg-Midtfyn Kommune har efter konkursen indvilget i at betale udgifterne til fortsat drift af fritidscentret, og lukningen i uge 30 var ifølge kommunens kommunikationsafdeling planlagt før konkursen på grund af den årlige gennemgang af installationerne i hallen. I den forbindelse var det planlagt, at personalet skulle afvikle ferie i samme periode.

Efter konkursen er det blevet besluttet ikke at gennemføre inspektionen af svømmehallens installationer, men det har altså tilsyneladende ikke været muligt at skaffe personale til i stedet for at holde svømmehallen åben.

Svømmehallen er lukket fra mandag den 22. juli til og med fredag 26. juli.

Det har ikke været muligt at træffe advokat Hans Lindstrøm Svendsen, der er kurator for konkursboet for en forklaring på situationen. Efter konkursen er det kurator, der står for at drive fritidscentret med kommunens økonomiske garanti i ryggen, og derfor er det kuratorens ansvar at sikre personale til fritidscentret.

Tilsagn om åbne døre

En række politikere har slået kraftigt på, at det er vigtigt at sikre fritidscentrets fortsatte drift - også under forhandlinger om fritidscenterets fremtid. Det gælder blandt andet borgmester Hans Stavnsager (S).

- Vores mål er, at skoler, foreninger og borgere kan benytte centret, og derfor har direktionen også taget kontrakt til kurator for at sikre det på både kort og langt sigt. Vi er allerede gået ind og har garanteret medarbejdernes løn. Det giver lidt kaos, men vi har lavet en aftale, så der i den periode, hvor konkursen skal behandles, vil være åbent, har borgmesteren tidligere sagt.

Efter konkurs: Svømmehallen lukker i fem dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce