Efter indbrud: Slut med at betale benzin kontant

Distriktschef Søren Thomsen fra OK Benzin og brugsuddeler Rita Jensen ved betalingsautomaten, som nu to gange på kort tid har været ramt af indbrud. Foto: Palle Søby

Efter indbrud: Slut med at betale benzin kontant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To indbrud i kontantautomaten hos OK Benzin ved brugsen i Korinth har kostet dyrt. Så fremover kan der kun tankes med kort.

Korinth: Efter to indbrud på kort tid og medfølgende store omkostninger for Dagli'Brugsen i Korinth er det besluttet at lukke for kontant betaling, når man køber benzin eller diesel. Det fortæller brugsuddeler Rita Jensen.

- Sidste år havde vi 3-4 lignende forsøg på at bryde automaten op, og hvor kameraer også blev ødelagt. Så det er efterhånden en lidt bekostelig affære, fortæller Rita Jensen.Hun kan dog trøste benzintørstende kunder med, at der i brugsens åbningstid kan købes kort med værdier mellem 50 og 200 kroner. Derudover kan der selvfølgelig betales med kreditkort, dankort og OK-kort.

Anskaffer man sig et OK-kort er man samtidig med til at støtte Korinth Idrætsforening, som får en andel af det årlige benzinsalg, når man benytter OK-kortet som betaling.

Det seneste indbrud hos OK i Korinth skete ifølge politiet natten til mandag. Ifølge Steen Foged fra Fyns Politi forsøgte to hætteklædte personer klokken 2.10 at bryde betalingsautomaten op med en vinkelsliber. Gerningsmændene havde dog ikke held med ugerningen. En patruljevogn kom kort efter anmeldelsen til stedet, men her var gerningsmændene forduftet.

For et et halvt år siden måtte Brugsen i Korinth også opgive at sælge flaskegas på grund af tyverier fra depotet.- Det skete to gange indenfor 14 dage, og det kostede os 30.000 kroner. Så det løber jo op, siger Rita Jensen.

Efter indbrud: Slut med at betale benzin kontant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce