Espe Hallen skal have ny halinspektør. Efter fem dages ansættelse er Tommy Preben Jensen stoppet igen, og det sker i enighed med bestyrelsen.

Espe: Forventningen var stor hos begge parter, da det for små tre uger blev annonceret, at 53-årige Tommy Preben Jensen var den nye halinspektør i Espe.

Men ægteskabet mellem den midtfynske hal og den 53-årige sønderjyde holdt ikke længe. Fem dage efter tiltrædelsen er han stoppet igen, og på hallens Facebookside angiver formand Marianne Kyed "kulturelle forskelle" som årsagen.

"Desværre blev det en kort fornøjelse med vores nye halinspektør. Tommy og jeg er i dag (fredag, red.) nået frem til, at der er FOR store kulturelle forskelle imellem ham og Espe Hallens bestyrelse, og at de fælles forventningerne ikke lige matcher, derfor er samarbejdet i enighed stoppet per dags dato".

Den opdatering ønsker formanden ikke at uddybe.

- Nej, det vil jeg ikke. Men jeg vil da gerne sige, at det er ærgerligt for begge parter, for der er ingen tvivl om, at vi begge er gået ind i det her, fordi vi troede, det var godt. Så er det da ærgerligt, at det ikke fungerede, siger Marianne Kyed.

- Når man erkender det, så er det også sådan, at man skal videre hver for sig, understreger formanden.

Hun afviser manglende grundighed i ansættelsesprocessen som årsag til den hurtige skilsmisse. 

- Vi har været gennem to ansættelsesrunder, og vi har taget reference. Det er faktisk grebet ret professionelt an, mener Marianne Kyed.

Bestyrelsen arbejder nu på at finde en ny inspektør. Indtil vedkommende er på plads holder et nødberedskab hallen kørende. 

Tommy Preben Jensen ønsker heller ikke at uddybe årsagen til bruddet.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.