Efter dødsfald: - Pølsemutter takker af

Kommende tirsdag er sidste chance for at få "en pølse serveret med føl'se" af irske Sharon O'Connor. Hun har været glad for de fire måneder i Faaborg, som minder hende om den mere afslappede facon i hjemlandet Irland. Foto: Palle Søby

Efter dødsfald: - Pølsemutter takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg: Fire måneder fik irske Sharon O'Connor som pølsemutter i Faaborg. Og hvilke fire måneder!

- Ja, det har virkelig været varmt. Nogle dage var der 41 grader herinde, fortæller Sharon, som tirsdag 21. august har sidste dag i pølsevognen på brugsens parkeringsplads.

Pølsevognen ejes af Jan og Jette Kobber, og efter Jans død har Jette besluttet at sælge den. Hun forventer, at den nye ejer selv vil passe den i det daglige, og derfor er Sharon O'Connor blevet sagt op.

- Jeg vil gerne sige tak til alle mine stamkunder. Jeg har været glad for at være her. Faaborg er en dejlig by. På en måde minder den lidt om Irland. Man har ligesom mere tid her. Det går ikke så hurtigt som i Odense. Alle kender hinanden her i Faaborg - på godt og ondt, siger Sharon, som selv bor i Odense.

Hun havde ikke tidligere stået i pølsevogn, så hun skulle lære alt fra bunden.

- Men folk var flinke til at komme med fif i starten. Der var også nogle, der sladrede til Jan Kobber, hvis noget ikke var helt i orden, så på den måde kunne jeg godt føle mig lidt "overvåget" og blive lidt presset af det, smiler hun.

- Men jeg har lært, at "en pølse skal serveres med føl'se", og man skal passe pølser, som man passer små børn. De skal vendes med jævne mellemrum, og uanset hvad man gør, revner de.

Sharon ved ikke helt, hvad der nu skal ske. Hun er i gang med at tage 9. klasse eksamen i dansk og matematik og overvejer at læse til social- og sundhedsassistent.

- Men jeg har stadig mit pendlerkort, og jeg kan tage cyklen med bussen. Så jeg tænker, at jeg stadig vil tage til Faaborg nogle gange. Måske gå lidt rundt og kigge på byens butikker. Måske tage en tur til Lyø, hvor jeg aldrig har været. Opleve noget af det, jeg ikke har haft tid til i sommer, fordi jeg jo skulle passe pølsevognen, siger hun.

Efter dødsfald: - Pølsemutter takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce