Efter 28 år i politik: V-profil er nyt æresmedlem

I 28 år var Lene Høsthaab fast inventar i byrådssalen - først i Ringe Kommune og siden Faaborg-Midtfyn. Nu er hun blevet til åremedlem i Midtfyns Venstre. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Efter 28 år i politik: V-profil er nyt æresmedlem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lene Høsthaab sagde ved årsskiftet farvel til lokalpolitik efter 28 år. Onsdag aften blev hun hyldet og gjort til æresmedlem i Midtfyns Venstre.

Midtfyn: Trods et valgnederlag i efteråret og et farvel til borgmesterposten var der masser at glæde sig over, da Midtfyns Venstre onsdag aften trommede til generalforsamling i Midtfyns Fritidscenter.

Her kunne formand, Jørgen Stein Nielsen, nemlig udnævne et æresmedlem i lokalafdelingen, der dækker over Ringe, Årslev og en del af Broby-området. Æren tilfaldt Lene Høsthaab, der ved årsskiftet takkede af i lokalpolitik efter 28 år.

- Det synes jeg er en fin gestus efter så mange år, for sådan en indsats kan ikke gøres op i værdi. Hun fik fortjent stående applaus og anerkendelse for det store arbejde, hun har leveret, lyder det fra Jørgen Stein Nielsen.

Lene Høsthaab blev det tredje æresmedlem i lokalafdelingen. Tidligere er Bo Andersen og nu afdøde Jørgen Møller Nielsen blevet hædret som æresmedlemmer. Sidstnævnte gik bort i efteråret sidste år og blev på generalforsamlingen mindet med et minuts stilhed.

Nye ansigter

38 deltog i generalforsamlingen, og Jørgen Stein Nielsen kunne med glæde konstatere, at flere unge var med.

- Det er jo nærmest en sensation i politik i dag, griner formanden, der kan byde på nye ansigter i bestyrelsen, idet Marianne Riber Rasmussen og Emil Greve blev valgt ind.

De afløser Arne Kløverpris og Helle Danielsen - dog har Arne Kløverpris sagt ja til at være 2. suppleant, oplyser Jørgen Stein Nielsen, der selv blev genvalgt som formand.

Genvalg var der også til Leif Faber og Benny Gammelgaard, og bestyrelsen bestå desuden af Steen Virkelyst, Jens-Martin Jensen, Lars Bebe, Jørgen Pedersen, Bjarne Hansen, Jette Pløger, mens Annemette Juel Sørensen er 1. suppleant.

Efter generalforsamlingen var der indlæg og debat om fællesskab og udvikling af lokalområderne.

Efter 28 år i politik: V-profil er nyt æresmedlem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce