Dyre renoveringer: Politikere sender millioner ud til skoler og børnehaver

Carl Nielsen skolen får nu penge til ny glasgang og inddragelse af gangarealer. Arkivfoto: Kim Rune.

Dyre renoveringer: Politikere sender millioner ud til skoler og børnehaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En lang række renoverings- og projekteringsprojekter på skoler og børnehaver sættes nu i gang i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Faaborg-Midtfyn: Kommunalpolitikerne har formentlig taget det helt store "godkendt"-stempel med, når de mødes i på det gamle rådhus i Faaborg på mandag.

De første mange punkter på dagsordenen handler nemlig om planlagte renoverings- og projekteringsprojekter på nogle af kommunens mange skoler og børnehuse.

Samlet skal der frigives cirka 21 millioner kroner, og dem, der får glæde af det, er blandt Brahesminde Skole afd. Horne, der for 4,4 mio. kroner skal have renoveret faglokaler i kælderen samt opdateret det nuværende bibliotekslokale.

Carl Nielsen Skolen i Nr. Lyndelse skal have 6,7 mio. kroner til inddragelse af gangarealer samt etablering af en ny glasgang.

Nordagerskolen får 1,1 mio. kr. til projektering og opstart af det store renoveringsprojekt, der skal finde sted i de kommende år. Samtidig søges der om 1,265 mio. kroner til løsning af indeklimaproblemer i faggangslokaler.

Der er også penge på vej til Øhavsskolen afd. Uglen (den tidl. Toftegårdsskolen), der i de kommende år skal i gang med et større ombygningsprojektt, så skolen tilpasses til elever fra 0. til 5. klasse, som skolen rummer i dag. Der er afsat 1,750 mio. kr. til projekteringsmidler til opstart af renoveringsprojektet.

To børnehuse skal også have penge til at forberede kommende større projekter.

Børnehuset Hættegården i Ringe skal som bekendt nyopføres i de kommende år, og der afsættes nu 2,1 mio. kr. til projekteringen. Samtidig søges en tillægsbevilling på 3,097 mio. kr. i 2019, som er udgiften til at udvide af den kommende institution med yderligere 18 pladser, så institutionen får plads til i alt 80 børn.

Børnecentret Vesterparken i Ringe skal også bygges om i de kommende år, da de nuværende lokaler er for små og ligger uhensigtsmæssigt i forhold til hinanden. 1,2 mio. kroner bliver nu afsat til projektering og omkostninger til opstart af renoveringsprojektet.

Dyre renoveringer: Politikere sender millioner ud til skoler og børnehaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce