Dusør for indsats mod brand


Dusør for indsats mod brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GISLEV: - Det er dejligt at vide, at politiet påskønner det, jeg har gjort.

Sådan siger Susanne Karen Straarup fra Gislev, der i går fik overrakt en check på 1000 kroner på politigården i Svendborg. Det skete som tak for hendes modige og resolutte indsats tirsdag den 16. november, fortæller vicepolitiinspektør Torben Schultz.

Som tidligere beskrevet i Stiftstidende måtte politi og Falck denne tirsdag rykke ud til en skorstensbrand på Lamdrupvej 27. Ejendommens beboere, familien Gregersen, var allerede taget på arbejde og i skole, da Susanne Karen Straarup blev opmærksom på, at der var noget galt.

- Gennem bilruden så det ud som om, det dampede fra taget. Da jeg kom nærmere, viste det sig at være røg. Vi har selv været udsat for en skorstensbrand for et par år siden, så jeg vidste, at det var vigtigt at handle hurtigt for at begrænse skaderne, fortæller Susanne Karen Straarup.

Vicepolitiinspektør Torben Schultz er heller ikke i tvivl om, at familien Gregersen kan takke hende for, at det kun var et værelse på førstesal, som blev beskadiget under branden.

- Det hele gik så stærkt, at jeg ikke nåede at tænke over, om jeg selv var i fare. Det var først bagefter, da jeg havde snakket med politiet, at jeg fik en underlig sugende fornemmelse i maven, fortæller Susanne Karen Straarup.

Sidste fredag var den der igen, fornemmelsen i maven. Denne gang var årsagen et brev fra politiet.

- Da jeg så konvolutten tænkte jeg først, åh nej. Har de nu taget mig i at køre for stærkt? Derfor blev jeg selvfølgelig overrasket og utrolig glad, da jeg så, at det drejede sig om en check som tak for indsatsen. Det gør også, at man har lyst til at holde øjnene åbne en anden gang, siger hun. Hvert år uddeler politiet i Svendborg en check til personer, der har gjort en særlig indsats, for eksempel i forbindelse med brand. Det maksimale beløb er 1000 kroner.

Dusør for indsats mod brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce