Duo melder afbud til halfest i Rolfsted

Jakob Weise Hellum og Martin Bøge Pedersen, bedre kendt som The Loft, skulle have optrådt til halbal i Rolfsted. Men de er forhindret på grund af sygdom. PR FOTO

Duo melder afbud til halfest i Rolfsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ROLFSTED: Plakaterne var hængt op og alt var gjort klar. Men i sidste øjeblik har den danske duo, The Loft, meldt afbud til festen i Rolfhallen den 30. maj på grund af sygdom.

Det fortæller Sten Frederiksen på vegne af arrangørerne, RIF's Venner.

Der vil stadig være musikalsk underholdning i form af diskoteket Keras Light, og ifølge Sten Frederiksen har man ikke opgivet at finde en erstatning for The Loft, der blandt andet er kendt for hittet "City og Dreams". Det bliver dog mere end svært med så kort varsel, erkender han.

Koncerten med The Loft skulle ellers have givet RIF's Venner lidt økonomisk medvind efter sidste måneds halfest, hvor X-faktor drengene fra Raiden optrådte.

Det var nemlig ingen succes, fortæller han. Kun 424 gæster indløste en billet, og op mod halvdelen forlod salen i løbet af koncerten.

På forhånd var der lagt op til, at billetprisen bliver sænket fra 100 kroner til 75 kroner.

Nu ender prisen i stedet på 50 kroner til den sidste halfest inden sommerferien. Ifølge Sten Frederiksen har man ikke mistet modet og barsler allerede med tre store musiknavne til efteråret.

Han ønsker dog ikke afsløre de nærmere deltaljer, før kontrakterne er skrevet under.

Duo melder afbud til halfest i Rolfsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce