Faaborg Sommerrock nåede aldrig rigtig at blive den succes, som Claus Skov Rasmussen havde drømt om.

Direktøren for Faaborg Materialudlejning overtog arrangementet efter Elmerdahls konkurs i 2011, men efter tre år gav han op. Arrangementet i 2014 blev det sidste, efter der blot var solgt 2000 billetter.

Claus Skovs afskedssalut indeholdt dengang en god portion undren over, at byen ikke bakkede mere op om den slags initiativer.

- Jeg sagde det ikke i surhed, men jeg savner, at Faaborg viser, at vi virkelig gerne vil de ting, der gør det sjovere at bo og arbejde her, siger han.

Og så skulle man tro, at den ged var barberet. Men der skal altså mere end tre halvsløje år med Faaborg Sommerrock til at tage pippet fra ham.

- Det begynder at krible i mig igen. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at lave noget, der er rigtig stort - én dag og ét stort band. De skal ikke sige, at vi ikke kan lave en rockkoncert i Faaborg, siger han.

Og når Claus Skov siger et stort band, så mener han i virkeligheden DAD.

- Det skal være indendørs, og vi har forskellige steder i Faaborg, det kan lade sig gøre. Men hvorfor ikke holde en koncert i Tulip-hallen, når Danish Crown har rømmet slagteriet. Hvis vi får væltet nogle skillevægge kan rummet sagtens bruges. Kunne det ikke være fantastisk, siger han.

Han kan også afsløre, at han fortsat betaler til domænenævnet Faaborg Sommerrock og sagde nej, da der sidste år var en, der ville købe.

- Jeg vil så gerne have, at vi står sammen og hjælper og bruger hinanden her i Faaborg, siger han. (bew)

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på lokalredaktionen i Faaborg med særligt fokus på børne- og undervisningsområdet, samt hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.