Dreng stod bag brand i skurvogn


Dreng stod bag brand i skurvogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KVÆRNDRUP/BROBY: En 17-årig dreng fra Broby blev i denne uge idømt et år og tre måneders fængsel for blandt andet at have sat ild til en skurvogn i Kværndrup.

Episoden fandt sted den 22. september sidste år, og vognen stod på parkeringspladsen bag det lokale forsamlingshus. Drengen selv har tidligere erkendt forholdet over for politiet, men da sagen kom for retten i Svendborg, valgte han at trække i land. Et vidne udpegede ham dog som medgerningsmand. Der skete skade på vognen for i alt 40.000 kroner.

Voldtægt i Vissenbjerg

Den 17-årige var i alt tiltalt for syv forhold, hvoraf det mest alvorlige er, at han skulle have tvunget en pige til samleje på et værelse i Vissenbjerg. Også på dette punkt blev han kendt skyldig, ligesom retten fandt det bevist, at han ad to omgange har snydt personalet i Butik'en i Kværndrup ved at påstå, at han købte varer på kredit for en lokal institution.

Super Brugsen på Svendborgvej i Kværndrup er på samme måde blevet taget ved næsen, idet han slap af sted med varer for 2229,10 kroner, som angiveligt skulle betales af andre.

Til gengæld blev han frikendt for at have fremsat trusler på livet med ordene: "Jeg slår dig ihjel, dit møgsvin", som han havde han skrevet på sin mobiltelefon og vist til en fem år yngre dreng under en bustur mellem Faaborg og Vester Hæsinge.

Dreng stod bag brand i skurvogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce