Dramatisk nat med hærværk


Dramatisk nat med hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 28-årig mand fra Faaborg vågnede op med nogle gevaldige tømmermænd i detentionen på Assens Politigård i går. Forud var gået en nat, han formentlig kun kan huske en brøkdel af.

Efter en fugtig aften, blev han klokken 03.18 stoppet i gågaden i Faaborg af vægteren samt en butiksindehaver, der netop havde set den 28-årige knuse nogle ruder i sine udstillingsmontrer. De forsøgte nu at fastholde ham, mens der blev ringet efter politiet. Gerningsmanden fik imidlertid vristet sig fri og blev kort efter samlet op af nogle kammerater i bil.

Politiet, der var på vej til Faaborg, fik kort efter en anmeldelse om en meget fuld mand, der tumlede sanseløst rundt i en have på Odensevej. Da politiet ankom viste signalementet sig at passe på den 28-årige, og politiet skred til anholdelse. Det var den 28-årige ikke meget for, så han måtte lægges i håndjern. På vej til politigården i Assens blev der lige tid til en tur omkring gågaden igen, hvor både vægter og butiksindehaver bekræftede, at det var den rette mand.

Efter en afhøring i går formiddags blev han løsladt sigtet for hærværk både i gågaden og på Banegårdspladsen. Og så fik han besked på at tage på skadestuen for at få syet nogle af de sår og skrammer, han pådrog sig i løbet af natten.

Dramatisk nat med hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce