Faaborg: Der var nogle højspændte minutter lige omkring kl. 10 i Faaborg Turistbureau, for netop som billetsalget til Bruce Springsteen-koncerten i Parken 22. juni skulle til at gå i gang, brød computerprogrammet for billetsalget sammen.

Det udfordrede nerverne hos Michael Thomsen, Svendborg, der havde siddet på vagt i sin campingstol med termokande og Se og Hør på turistbureauets trappe siden kl. 5 torsdag morgen. To andre Bruce Springsteen-fans trippede også nervøst i køen.

Til al helt lykkedes det i fællesskab bureauets medarbejdere Brian Carlson og Hanne Henriette Rasmussen at få forbindelse til nogle IT-problemknusere, som kunne få computeren op at køre igen, og ud spyttede den otte inner-cirkle-billetter til Michael Thomsen.

- Puha, der forstår at holde folk på pinebænken, konstaterede 55-årige Michael Thomsen, der nu kan se frem til sin sjette livekoncert med idolet.

- Tre en halv times koncert for full power, lyder hans forventning til oplevelsen.

- Det havde været pokkers ærgerligt, hvis fem timer i kulden havde været forgæves, men nu lykkedes det jo, siger han.

Han skal have fruen og seks venner med til koncerten.

- Jeg regner med fuld forplejning på dagen, når jeg nu har skaffet billetterne, det må du gerne skrive, griner han.

Michael Thomsen arbejder i med at tage sig af asylsøgende flygtningebørn i Børnecenter Hundstrup, men havde en fridag torsdag.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Bruce-billetter kl. 10: Michael venter i kulden

Bruce-billetter kl. 10: Michael venter i kulden

Springsteen synger legendariske sange i Parken til sommer

Springsteen synger legendariske sange i Parken til sommer