Doktor i tømrerfaget fortæller

Fotoet er fra overrækkelsen af 5.000 kroner til Haastrup Foredragsforening. Fra venstre ses den nye filialleder Morten Smidt Kunøe, den tidligere leder Martin Birkholm samt formanden for foredragsforeningen Linda Ellegaard og kasserer Birthe Juul. Privatfoto

Doktor i tømrerfaget fortæller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag med Ulrik Hjort Lassen i Haastrup Forsamlingshus

Haastrup: Ulrik Hjort Lassen voksede op i Haastrup, for siden at bevæge sig ud i verden. De seneste 13 år har han boet i Sverige og arbejdet med det historiske tømrerarbejde.

Mandag 19. marts klokken 19.30 kan man møde ham i Haastrup Forsamlingshus, hvor han vil holde foredrag om sit håndværk og om det at bygge og skabe noget med sine hænder.

- Det handler grundlæggende om en længsel efter det vilde, det ægte og det oprindelige. Mine venner kalder mig nu "en akademisk håndværker". Der er sågar visse, som synes, at jeg kan kalde mig verdens første håndværksdoktor, eftersom jeg for snart fire år siden forsvarede min doktorafhandling i tømrerfaget med fokus på opsnørings- og tilridsningsmetoder, fortæller Ulrik Hjort Lassen.

Byggede gamma med samer

- Jeg havde slet ikke tænkt mig at blive akademiker, og jeg har jo brugt en del år på at flakke rundt i Norden og resten af verden i min søgen efter det rigtige sted for mig. I den tid har jeg arbejdet på en del steder og lært mig en masse om natur og håndværk, som blandt andet at smede værktøj, at slagte og partere får, at garve skind, at drive rensdyr, at bygge "gamma" med samer, at bygge iglo og generelt at overleve i naturen under mere eller mindre barske omstændigheder. Jeg har også bare rejst rundt og lært mig en del forskellige sprog, fortæller Ulrik Hjort Lassen.

Foredraget er sponseret af Sydbank, som forleden overrakte 5000 kroner til arrangøren, Haastrup Foredragsforening. Tilmelding på 61 37 80 99. /EXP

Doktor i tømrerfaget fortæller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce