Faaborg: Fyns Politi har fået flere brugbare tips fra offentligheden i sagen om onsdagens to formodede narkodødsfald i Faaborg.

Politiet mistænker, at såkaldte krydspiller kan være årsagen til de to dødsfald, hvor en 27-årig mand fra Faaborg og en 38-årig mand fra Sønderborg har mistet livet.

- Vi arbejder i miljøet, og vi får selvfølgelig rigtig mange henvendelser, og vi har fået nogle stykker, vi finder relevante, siger vicepolitikommissær Winnie Lund fra Faaborg-Midtfyn Lokalpoliti.

De to mænd indtog ifølge politiet stoffet uafhængigt af hinanden, og derfor gik politiet torsdag ud og advarede mod, at der kunne være farlige piller eller stoffer i omløb.

- Det er mit indtryk, at mange af krydspillerne er lagt på hylden. Man ved godt, at det ikke er dem, man skal tage lige nu, siger vicepolitikommissæren, der understreger, at man endnu ikke ved helt præcist, hvad de to mænd døde af.

Det ved politiet først, når obduktionen foreligger.

- Nu leder vi efter flere piller. Vi vil gerne have samlet hele den sending ind, siger Winnie Lund, der også meget gerne vil i kontakt med personer, der kan have oplysninger om, hvem der har solgt det indtil videre ukendte stof, der kan være et blandingsprodukt af flere former for narkotika.

- Det foregår i nogle miljøer, hvor man ikke umiddelbart snakker så meget. Men vi vil gerne høre fra folk, hvis man har prøvet nogle af de her krydspiller, om nogen har flere tilbage, og hvor det kan være købt henne, siger vicepolitikommissæren.

Det kan vare op mod 10 dage, før obduktionsrapporten ligger klar.

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.

Mere om emnet

Se alle
Dødsfald i Faaborg: Obduktion peger også på stoffer

Dødsfald i Faaborg: Obduktion peger også på stoffer

13
Mor til afdød: - Han var en stakkels dreng

Mor til afdød: - Han var en stakkels dreng

Politi: To døde af ukendt narkotika

Politi: To døde af ukendt narkotika