Kommunalbestyrelsesmedlemmer fra Faaborg-Midtfyn Kommune sidder klar til debat ved computerne tirsdag aften.

Forhandlingerne om næste års budget for Faaborg-Midtfyn Kommune er i fuld gang og det er anledningen til, at kommunalbestyrelsen inviterer alle interesserede til et dialogmøde på Facebook. Det sker på kommunens Facebook-side tirsdag klokken 19-21.

Her kan man både stille spørgsmål og komme med kommentarer til de konkrete budgetforslag.

Det digitale dialogmøde er det sidste i en række af dialogmøder, som politikerne har afholdt i forbindelse med budget 2016, og det er dermed politikernes sidste chance for at få borgernes input til det kommende års budget.

- Facebook giver os en anden ramme for dialog med borgerne end vores traditionelle borgermøder, og jeg håber, at det giver mulighed for at andre også får lyst til at deltage - måske nogle flere unge og børnefamilier, siger borgmester Christian Thygesen ifølge en pressemeddelelse.

Også Seline Thy Abrahamsen, der er til daglig administrerer vores Facebookside synes, at digitale dialogmøder på Facebook er en god idé:

- "Mange af vores borgere er på Facebook, og vi oplever, at det er dér, at mange gerne vil i dialog med os. Det er derfor oplagt, at politikerne også møder borgerne der og jeg håber, at lige så mange vil deltage som på vores første digitale dialogmøde sidste år.

Det digitale dialogmøde foregår på www.facebook.com/faaborgmidtfyn. For at kunne deltage skal man have en Facebookprofil og man skal desuden "synes godt om" kommunens side for at kunne følge debatten og deltage aktivt. Derudover er der ingen forudsætninger for at deltage.

Læs mere om det digitale dialogmøde på fmk.dk/fbdialog, hvor man også kan finde de budgetfor-slag, som politikerne gerne vil have kommentarer til. (toci)

  • JO -

    Af:

    Områderedaktør for Faaborg-Midtfyn med base i Faaborg. Har arbejdet med journalistik siden midten af 80'erne. Kom til Faaborg i 2006.

Mere om emnet

Se alle
5
Forlig: Politikere dropper besparelser for 10 millioner

Forlig: Politikere dropper besparelser for 10 millioner

Budget-topmøde slut: - Forhandlinger er først lige startet

Budget-topmøde slut: - Forhandlinger er først lige startet

Enhedslisten: Vi er nødt til at hæve skatten

Enhedslisten: Vi er nødt til at hæve skatten