Direktør efter brand i nat: Vi aner ikke, hvor slemt det er

Ingen har endnu været inde i hallen efter branden. Foto: Maria Retoft Pedersen

Direktør efter brand i nat: Vi aner ikke, hvor slemt det er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

  • Administrerende direktør ved Dencam Jens Andersen venter på, at politi og brandvæsen kommer og inspicerer hallen, hvor der i nat opstod brand.
  • Indtil videre er det hele spærret af, og produktionen på fabrikken i Faaborg står stille.

Faaborg: Tre medarbejdere var på arbejde, da der natten til mandag opstod brand i en af produktionshallerne hos Dencam Composite på Mørkebjergvej i Faaborg.

- Medarbejderne havde været til pause, og da de kommer tilbage, opdager de, at der er kraftig røgudvikling og fuldstændig sort i hallen, fortæller administrerende direktør Jens Andersen.

Mandag formiddag er hallen spærret af, og ingen må gå derind, før politi og brandvæsen har været på stedet og lavet brandtekniske undersøgelser.

- Så vi ved faktisk ingenting om, hvor slemt det er. Jeg glæder mig bare over, at ingen mennesker kom til skade, siger han.

Han fik selv meldingen om branden klokken fem mandag morgen. Branden opstod omkring klokken 00.30, og brandvæsenet var først færdige med slukningsarbejde omkring klokken 4.

- Brandvæsenet var her nogle timer i nat, og på et tidspunkt stod flammerne op gennem et hul i taget, så det tyder ikke så positivt, vurderer Jens Andersen.

Det står ikke klart på nuværende tidspunkt, hvor branden er opstået henne.

- Der står tre store fræsere inde i hallen, og det er meget dyrt maskineri. Vi må se, hvor meget der er ødelagt. Og så har vi kontakt med forsikringsselskabet, siger han.

Det kommer til at tage nogle dage, inden der kommer gang i produktionen igen. Først skal der ryddes op efter branden, og Jens Andersen skal have kontakt til de medarbejdere, der var til stede.

- Vi har naturligvis et kriseberedskab, hvis det skulle blive nødvendigt. Men vi giver dem lige et kald, når de vågner engang i eftermiddag.

Virksomheden laver kompositprodukter til vind-, bil- og marineindustrien.

Direktør efter brand i nat: Vi aner ikke, hvor slemt det er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce