Direktør: Lad os opgive ugetømning


Direktør: Lad os opgive ugetømning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chefen for renovationsselskabet beder nu direkte politikerne om at droppe ugetømning i juli og august.

FAABORG-MIDTFYN: I morgen skal politikerne i Økonomiudvalget diskutere en rigtig stinker.

For skal skraldespandene i Faaborg-Midtfyn tømmes hver uge eller kun hver anden uge i juli og august?

Aftalen med renovationsselskabet er godt nok krystalklar: Affaldet skal fjernes en gang om ugen i de to varme sommermåneder.

Nu beder direktøren for Faaborg-Midtfyn Renovation dog i et brev stilet direkte til politikerne i Økonomiudvalget om, at ugetømningen droppes.

Så sent som sidste søndag udtalte direktør Knud Christensen sig skeptisk om, hvorvidt underleverandøren HCS kunne løfte opgaven, men med brevet til politikerne er Knud Christensen tilsyneladende sikker i sin sag.

Stålsatte politikere

"Entreprenøren har meddelt, at de aktuelle problemer i forbindelse med dagrenovationsordningen bevirker, at ugetømning i juli og august måned 2008 vil være uhensigtsmæssigt" står der i brevet til politikerne.

Udmeldingen kommer på trods af, at flere politikere har slået fast med syvtommersøm, at skraldespandene skal tømmes hver uge i juli og august.

Både formanden og næstformanden i Teknik- og Miljøudvalget, Grete Justesen (K) og Henning Andersen (S), har den holdning.

Derimod har borgmester Bo Andersen (V) ikke villet lægge sig fast på en holdning, og det samme gælder socialdemokraternes Hans Jørgensen (S), der samtidig er formand for Faaborg Forsyningsvirksomheder og dermed kommunens renovationsselskab.

Måske kun august

Hans Jørgensen siger, at han først vil lægge sig fast på en holdning på mødet i morgen, men tilføjer:

- Jeg er åben over for at finde alternativer. En mulighed er at skubbe ordningen, så der først bliver sommertømning i august. Det vigtigste er at få det normale renovationssystem (med tømning hver 14. dag, red.) til at fungere, og det er dumt, hvis vi laver noget, der blokerer for det, siger Hans Jørgensen.

Læs brevet fra direktøren på linket herunder

Direktør: Lad os opgive ugetømning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce