Dickow og Henderson spiller i Foderstoffen

Tina Dickow.
Foto: Niels Lund Pedersen

Dickow og Henderson spiller i Foderstoffen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spillestedet er klar med programmet for efteråret, som byder på to af landets største sangerinder og gamle kendinge i Rudme

RUDME: Musikelskere med hang til dansk musik kan godt begynde at glæde sig til efteråret.

Foderstoffen er nemlig klar med efterårets program, som byder på otte koncerter med danske kunstnere. Og blandt dem er to af Danmarks største sangerinder, idet Caroline Henderson går på scenen den 23. oktober, mens Tina Dickow giver koncert den 11. november.

Og ifølge næstformanden i Foderstoffen, Ole Larsen, har sidstnævnte længe stået højt på ønskesedlen.

- Vi har været på jagt efter hende et par gange, hvor det ikke har kunne passe sammen med vores datoer og hendes terminer. Men nu er det lykkedes, så det er et stort ønske, der bliver opfyldt, siger Ole Larsen.

Han oplyser, at der i øjeblikket arbejdes på at skaffe endnu et kendt og populært dansk navn til Foderstoffen, men det er stadig ikke faldet helt på plads.

Ellers byder programmet på både gamle kendinge og nye ansigter i Rudme.

Yngre musikprofil

Nærmest som en tradition åbner Skipper-Just-Frost sæsonen den 19. september, mens et nyt og mere ungdommeligt ansigt i form af Thomas Buttenschön giver koncert den 4. oktober.

- Vi må erkende, at vi også er blevet 10 år ældre sammen med spillestedet. Og derfor kigger vi lidt mod dem på 30-35 år, hvis vi ikke skal dø. Så en lidt anden musikprofil vil vi se mere af i fremtiden, fortæller Ole Larsen.

Målgruppen er dog fortsat det modne publikum, og til dem er der blandt andet Jane & Shane den 14. november, samt julerock for skaldepander den 21. november med Hookband.

Billetsalget til efterårets koncerter starter i dag, hvor medlemmer af Foderstoffen kan købe billetter, mens andre kan købe fra den 16. juni.

Billetter kan købes hos Andelskassen Fyn i Kværndrup, Ekspert i Ringe samt på www.sydfynsbilletten.dk og www.fyensbilletten. dk.

Dickow og Henderson spiller i Foderstoffen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce