Det er vildt, når far laver sovsen


Det er vildt, når far laver sovsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halvdelen af fornøjelsen ved at gå på jagt er den kulinariske udfordring, når vildtet skal tilberedes.

Den fornøjelse overlader mange jægere uden videre til deres bedre halvdel, men nogle steder må konen vige pladsen i køkkenet, når der skal vildt på bordet.

Sdr. Nærå Jagtforening var for to år siden blandt de første til at tage madlavning på programmet.

I aftes sluttede det seneste kursus med en bedre middag i køkkenet på Ibjergskolen for de 12 deltagere og deres ægtefæller. Menuen bød på fire-fem forskellige retter med vildt, som kursisterne brugte et par timer på at tilberede.

- Vi fik ideen, da vi sad i bestyrelsen og snakkede om nye tiltag. Friskolen lod os låne køkkenet fem mandage i efteråret, og i år er det så tredje sæson, siger Frede Christensen fra Sdr. Nærå Jagtforening.

Det er vildt, når far laver sovsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce