Der bliver også lidt for seniorerne i Helios.

Faaborg: Allerede i denne uge lægger Helios-Teatret op til efterårsferien med Danmarkspremiere torsdag 12. oktober kl. 14 på "Den utrolige historie om den kæmpestore pære".

Animationsfilmen er et pæredansk eventyr, hvor folk i alle aldre vil frydes over jagten på den Mystiske Ø, mødet med De Grusomme Pirater, Den Mekaniske Sødrager, og demagogiske politikere med små hænder. Alt sammen oplevet på en utrolig rejse i en kæmpestor pære.

Fra lørdag 14. oktober vises endnu en dansk animationsfilm, "Nabospionen", der handler om 10-årige Agathe Christine (AC), som gerne vil være privatdetektiv. Pigen er ligeglad med, at alle synes, hun er underlig.

De voksne kan fra 11. oktober se "American Made" med Tom Cruise i hovedrollen som piloten Barry Seal, en virkelig person i handlingen, der bygger på den virkelige historie om CIA's lyssky operationer i det sidste årti af Den kolde Krig, også kendt som Iran-Contra-skandalen, hvor CIA så igennem fingre med, at deres uautoriserede udenrigspolitik i Mellemamerika blev udnyttet af narkosmuglere.

Fra lørdag 14. oktober vises "Spider-Man: Homecoming".

Og så er der også seniorbio. På plakaten er "Aldrig mere i morgen" af den finurlige instruktør Erik Clausen, der også selv har hovedrollen som den kendte og aldrende kunstner, Thorvald, der mener, at han er både udødelig og uundværlig. Filmen er med i Biografklub Danmark, oplyser Helios i en pressemeddelelse. /EXP