Demonstranter for tidligt ude


Demonstranter for tidligt ude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var slet ingen at blokere for ved turistkontoret i Faaborg. Håndværkerne går først i gang senere.

Faaborg: Faaborgs morgensfriske demonstranter var åbenbart for tidligt ude, da de stillede op med bannere og skilte foran Domhuset på Torvet i morges, for de håndværkere, demonstranterne ikke vil lukke ind på arbejdspladsen har slet ikke tænkt sig at møde endnu.

Per Bekkelund, der har vundet murerentreprisen, siger:

- Vi er ikke nået til at tale arbejdsstart endnu. Det eneste, der er sket for mit vedkommende, er, at kommunen har fortalt, at jeg har afgivet det billigste tilbud, men vi har ikke snakket om, hvornår arbejdet skal laves.

Tømrerentreprisen er vundet af PH Byg og herfra siger direktør Anders Pedersen:

- Vi har ikke haft planer om at gå i gang her til morgen. Vi har aftalt et starttidspunkt med Faaborg-Midtfyn Kommune, men hvornår det er må blive en sag mellem dem og os.- Hvad vil du gøre, hvis dine folk bliver mødt af en fysisk blokade?- Det vil vi se på, og tage bestik af situationen, hvis det sker.

Malermester Ole Billum skal levere malerarbejdet.

- Men det bliver jo først, når murere og tømrere er færdige, så der går der i hvert fald et par uger siger han.

Efter avisen fortalte, at Ole Billum har vundet malerentreprisen har han modtaget flere vrede mails fra folk i Faaborg:

- Der er åbenbart en del, som ikke kan forstå, at jeg vil være bekendt at afgive tilbud på et stykke arbejde, der er mange mennesker i Faaborg inderligt imod. Jeg kan såmænd sagtens forstå, at folk er utilfredse med tvangsflytningen af turistkontoret, men jeg har altså også en forretning at drive, og hvis jeg ikke maler lokalerne, er der andre, der gør, siger han.

Ole Billum fortæller, at de fleste af de ”hilsner” han har fået, er holdt i en pæn tone, men enkelte er, siger han, ”lidt skingre”.

Både Per Bekkelund og Anders Pedersen siger, at de ikke har fået negative tilkendegivelser, efter de har påtaget sig opgaven fra kommunen.
Jan Valbaks bil var en del af blokaden.
Jan Valbaks bil var en del af blokaden.
Foto: Eva Lykke Jørgensen.

Demonstranter for tidligt ude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce