Debat: Vil Konservative finde penge til bedre ældrepleje?
Af: Gert Poul Christensen, spidskandidat for Nye Borgerlige i Faaborg-Midtfyn Kommune til KV-17, Østergade 28A, 1., Faaborg
Lokaldebat

Lokaldebat: Søren Clemmensen fra De Konservative skriver om ægteparret Tove og Thorkild Jensen i Ringe og deres situation om den alt for lille hjemmehjælp, kommunen har tilbudt dem jf. læserindlæg 5. oktober.

Jeg skrev om ægteparret allerede 26. september og blev kritiseret af Søren Clemmensens partikammerat Steffen Møller for ikke at komme ind i den virkelige verden, hvortil jeg svarede - jamen, kære Steffen, dette er den virkelige verden som ægteparret beskriver, desværre.

Jeg er en anelse forvirret, for hvem skal Nye Borgerlige tro på? Og da Søren Clemmensen manglede spalteplads til at anvise finansieringen af en øget hjemmehjælp, skal Nye Borgerlige gerne hjælpe lidt på vej. Vil de konservative være med til at finde pengene på nogle af følgende områder? 1: migrationsområdet, 2: Undersøge om pengene kan hentes i Dansk Industris rapport om mulige besparelser ved ændrede arbejdsgange-færre kolde hænder blandt andet. 3: Hjemtagelse af al rekruttering fra dyre konsulenthuse. 4: Øget konkurrenceudsættelse og her er den store fordel at lokale virksomheder kan byde ind. 5: Slut med vanvittige direktørkontrakter skruet sammen af DJØF og KL. 6: Undersøge om vi får nok for de 1,8 mio. kroner, Faaborg-Midtfyn Kommune årligt betaler til KL, som i den grad trænger til en revitalisering, og vi politikere tillader KL at drive uretfærdig konkurrenceforvridende virksomhed.