Debat: Vær lidt large med p-kontrollen i Faaborg


Debat: Vær lidt large med p-kontrollen i Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørgen Nørregaard Dahl, Grønnegade 49, Faaborg
Billede
Faaborg-Midtfyn. 

Lokaldebat: Det var lige før, konen måtte ringe 112, så højt var blodtrykket kommet op, da "nogen" havde formastet sig til at lægge en seddel på forruden af bilen. Okay, det var kun en advarsel denne gang, men næste gang så!

Bilen var parkeret helt og aldeles ulovligt - udenfor vores gangdør. Julens indkøb skulle bringes til huse. Det tog måske lidt længere tid, end det plejer, der var jo meget. Den holdt der vel sammenlagt i 20 minutter.

Sådan er det at bo i midtbyen (Grønnegade i Faaborg, red.) og være med til at skabe liv, i stedet for at bo i parcelhuset med plads til to biler i carporten. Hver dag er en stoleleg for at finde en lovlig parkeringsplads. Det er ikke hver dag, det lykkes. Jeg tror faktisk, det er mere undtagelsen end reglen, at det ikke gør. Så vi prøver at parkere dér, hvor vi holder mindst i vejen.

Vi har fem lovlige parkeringspladser på vores lille vej, men da vi har kirken i den ene ende og den gamle kommuneskole med diverse aktiviteter i den anden ende, så kniber det lidt engang imellem. Da vi samtidig har formastet os til at have ikke mindre end to biler, som er nødvendige for at kunne skrabe skattekroner hjem til kommunen, så går det helt galt.

Nå, kommunen har forståelse for vores situation, parkeringslicens, ekstraskat på 1000 kroner uden garanti for en lovlig parkeringsplads og kun til én bil. Gør de grin med os? Eller er det et bevidst udtryk for, at de vil have os ud af byen. Konen siger, det er fordi, jeg en gang imellem skriver læserbreve, og de gerne vil af med mig. Så også det er vel kommunaldirektørens skyld.

Find en løsning, så vi kan være her og acceptér, at vi måske en gang imellem parkerer lidt ulovligt, så længe vi ikke er til voldsom gene for andre. Så betaler vi gerne en ekstraskat, for at kunne få lov til at bo i vores dejlige by.

Debat: Vær lidt large med p-kontrollen i Faaborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce