Debat: Utidig indblanding fra Socialdemokraterne


Debat: Utidig indblanding fra Socialdemokraterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Michael Vilhelmsen<br />Assenvej 232, Millinge, kandidat for Venstre til kommunalvalget i Faaborg-Midtfyn
Stjernefoto
Faaborg-Midtfyn. 

Lokaldebat: Den 9.november var der politiker/borgermøde i min lokale hal på vegne af alle trængte haller i kommunen.

Hallerne er pressede på økonomien, hvilket på den lange bane kan have katastrofale følger for det øvrige foreningsliv.

I de små samfund er det ildsjælene, der skaber livet i foreningerne. Og det er netop foreningslivet, der er limen i de små samfund.

De små samfund udgør cirka 70 procent af kommunens befolkning, så hvis man sætter en kæp i hjulet for de små samfund, sætter man en kæp i et stort hjul i kommunen.

Ildsjælene fortjener bedre betingelser for at udrette deres frivillige arbejde. Det må og skal ikke blive de frivilliges primære opgave at skrabe penge sammen. For så slukker man flammen.

Under debatten fremkom der forslag fra Socialdemokraterne om, at foreningerne skulle slå sig sammen i en samlet bestyrelse, og man eventuelt skulle kigge på kontingenterne i foreningerne. En typisk socialdemokratisk parole: Centralisering og utidig politisk indblanding.

I Venstre arbejder vi for det modsatte. Det er borgerne, der bedst ved, hvad der virker, og dermed har retten til at bestemme. Det er hele idéen med foreningerne. Man skal kunne dyrke sin passion i et fællesskab. Opgaven for os politikere er at skabe fundamentet for, at foreningerne og hallerne har liv. Det gøres bedst ved en styrket dialog og økonomi. Venstre er groet ud af de små samfunds vugge og vil vedholde at arbejde for de små samfund og foreningslivet.

Der er nemlig ikke brug for halve løsninger, men en halløsning.

Debat: Utidig indblanding fra Socialdemokraterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce