Debat: Udsæt flytning af Faaborgs busterminal


Debat: Udsæt flytning af Faaborgs busterminal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Klaus Thormann<br />Fjordtoften 11, Faaborg
Billede
Faaborg-Midtfyn. 

Lokaldebat: Tillykke med vores nye kommunalbestyrelse. 10 er nye medlemmer, der nu skal være med til at tage beslutninger om kommunens udvikling, og vi er mange der er spændte på, om viljen er til stede, og om der vil blive lyttet til vi lokale i højere grad end tidligere.

Før valget var vi en del borgere hernede i Faaborg, der forsøgte at få kommunen til at udsætte flytningen af busterminalen til en ny beliggenhed ved Lidl. Vi har hele tiden prøvet på at få kommunalbestyrelsen til at forstå, at beslutningen om den nye placering er forkert. De budgetter, der lå til grund for beslutningen, er for længst skredet, bl.a. fordi man nu vil omlægge tilkørselsvejen til Lidl og opsætte endnu et lyskryds. Cykeltrafikken omkring de nye holdepladser - for det er kommet frem, at der aldrig har været tale om en ny terminal - er ukendt. Godt nok har man lavet en tælling af cykler - men den blev foretaget i januar måned hvor de færreste cykler. Vi forudser, at den nye placering vil skabe en uheldig trafikfælde. Det kan selvfølgelig være svært at forstå, hvis man ikke har oplevet myldretiden i Faaborg om morgenen.

Vi vil gerne henstille til den nye kommunalbestyrelse, at man udsætter den endelige nedlæggelse af terminalen bag banegården, indtil der foreligger realistiske planer for en anden anvendelse af arealet. Samtidig vil vi anmode om at se et nyt budget for den påtænkte flytning. Det vil være interessant at se, hvor meget projektet er steget. Oprindeligt skulle flytningen have kostet to millioner, og beslutningen om flytningen er allerede nu taget på et forkert økonomisk grundlag for slet ikke at tale om fornuften!

Debat: Udsæt flytning af Faaborgs busterminal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce