Debat: Stop nu vandvidssnak om bro til Als


Debat: Stop nu vandvidssnak om bro til Als

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørgen Nørregaard Dahl, Grønnegade 49, Fåborg
Billede
Faaborg-Midtfyn. 

Borgmesteren i Faaborg-Midtfyn kører åbenbart til Odense hver dag. Mente ellers hans kontor lå i Ringe med en aflægger i Faaborg. Nå, han forbereder vel en fremtidig fusion med Odense Kommune.

Trafikken sander til, siger han. Nu har jeg kørt ud og ind af FMK i rigtig mange år og gør det stadig og har hermed fuldt udviklingen i trafikken. Min erfaring siger mig, at trafikken først for alvor sander til i myldretiden, når man kommer indenfor den odenseanske bygrænse. Okay, måske lidt ved motorvejstilkørslen ved Årslev. Men at det er problemer, der kan løses af eller i FMK, har jeg meget svært at se. Men måske er det derfor borgmesteren, så tit tager til Odense for at hjælpe dem med at løse deres trafikproblemer?

Sandheden er nok at problemerne med trafikken til Odense skal blæses op, for at få bygget en bro til Als.

En bro der i ifølge deres egne beregninger skal bruge 6.000 biler hver dag i begge retninger for at være bare lidt økonomisk bæredygtig. Det er vel det antal biler der findes i Faaborg og omegn, der skal over broen. Hver dag, mon?

Nej, trafikken skal hentes udefra og for at kunne det, kræver det en motorvej. Men en motorvej er et fyord. Den støjer, den skæmmer naturen og den ødelægger alle de lokalområder den skærer sig igennem. Derfor er der ikke nogen politikere eller andre tilhængere af projektet, der tør tale om det.

Man kan kun opfordre alle til at være med til at stoppe dette vanvid. Start med at undersøge, hvad det vil komme til at betyde for dig. Hvordan du vil blive kompenseret. Hvilke tiltag tænker man vil blive gjort i forbindelse med støjdæmpning m.v. Når man først får lagt det ind i regnearket, skal man være ualmindelig god til talmanipulering for at få økonomi i det projekt. Mon ikke er er lokalbefolkninger, der kommer til at betale prisen!

Debat: Stop nu vandvidssnak om bro til Als

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce