Debat: Sæt flygtninge til at samle skrald


Debat: Sæt flygtninge til at samle skrald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Keld Vidkær, Strandholmen 22, Faldsled
Valg
Faaborg-Midtfyn. 

Når man læser om Brobyværks frivillige renholder langs vejene må man stille spørgsmålet: Er der virkelig ingen politikere i udvalgene Arbejdsmarked og Teknik-Miljø der skammer sig, bare lidt? Erland Christensen bestrider faktisk et job der dækker begge udvalg. Arbejdsmarkedsudvalget har et sted mellem 250-300 arbejdsparate flygtninge, hvoraf en hel del taler forståeligt dansk. Hvad laver de egentlig?

Rense veje, strande, vedligeholde hegn og stendiger er et meningsfuldt arbejde og må være et job flygtningene kan uddannes til forholdsvis hurtigt, eller alle skal måske uddannes til højteknologiske operatører, på trods af en ret udbredt grad af teknisk analfabetisme, gælder sikkert også bogligt for en del. En anden faktor er vel også de få jobmuligheder, generelt, inden for deres kompetenceområde her i kommunen.

Desværre er sandheden nok den, at politikerne er berøringsangste og konfliktsky mod det administrative personale, stemmer for de anbefalinger der står på dagsordenen. Det har så klart den fordel, for personalets del, at jo flere forskellige arbejdsprøvninger og diverse kurser flygtningene skal igennem gør jo, at personalet er fuldt beskæftiget så længe politikerne accepterer alle udspillene. Den kloge narrer de mindre kloge!

DF skriver i sit valgprogram, citat: At føre en økonomisk ansvarlig politik. At administrere borgernes skattekroner med omtanke. Men her godkender man en udgift på ca. 22-23 mio. kr. årligt, kommunale penge borgerne ikke får noget som helst for!

Debat: Sæt flygtninge til at samle skrald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce