Debat: Politisk svinestreg at holde Clemmensen ude


Debat: Politisk svinestreg at holde Clemmensen ude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Keld Vidkær, Strandholmen 22, Faldsled
Valg
Faaborg-Midtfyn. 

I forbindelse med Søren Clemmensens seneste debatindlæg kom der nogle kommentarer fra "bedre vidende" på fyens.dk. Jeg hæftede mig især på en fra DF, nyvalgt, René Jørgensen, der havde et godt råd til Søren. Som jeg forstod rådet, var spørgsmålet blot, at om Søren havde kigget indad og anerkendt andres kvaliteter, var han blevet tilbudt en plads i økonomiudvalget. R. J. har tilsyneladende ikke fattet en pind af politiske forhandlinger. At Søren ikke skulle med i økonomiudvalget var en politisk svinestreg ene og alene af den simple grund, at alle i kommunalbestyrelsen er bange for hans gennemtænkte handlende stil, de "hænger" helt enkelt ikke med, derfor skulle han decimeres til ligegyldige poster.

R. J. har tilsyneladende ej heller helt forstået, at om Søren skulle anerkende andres kvaliteter kræver det, at der findes kvaliteter at anerkende. Da jeg har et rimeligt kendskab til din gruppe (DF), kan jeg ikke se, der findes kvaliteter til to pladser i økonomiudvalget, så her burde du, René. have en god mulighed for at kigge indad. og om du gør alvor af det vil du, måske, når du skæver til Søren, nok komme i tvivl om rigtigheden af DF's to pladser.

Kommunalbestyrelsen består nu af 24 knaldrøde, hvor René Jørgensen blot behøver lægge sig i slipstrømmen, som resten af DF, og de eneste kvaliteter, der behøves, er blot at nikke ja til alle de røde forslag, så får R. J., en fireårig periode uden problemer og endnu vigtigere: Kvaliteter behøver han ikke tænke på, hvilket den nu afsluttede periode er et godt bevis på.

FMK bruger til integration 21,3 mio. plus statens tilskud på 25,8 mio. årligt på flygtninge, hvad vil DF gøre for at kommunens andel kommer tæt på nul? Endnu har jeg kun set Åge Priisholm spørge om, hvor mange der frivilligt er rejst dertil, hvor de hører hjemme. Så R.  J., jeg ser med spænding på, hvor dine kvaliteter i disse spørgsmål ligger. Mange i FMK mener at 21,3 mio. er for meget for ingenting.

Debat: Politisk svinestreg at holde Clemmensen ude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce