Debat: Flygtninge og ældre behandles forskelligt


Debat: Flygtninge og ældre behandles forskelligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Keld Vidkær <br />Strandholmen 22, Faldsled
Valg
Faaborg-Midtfyn. 

Lokaldebat: Jeg læste med stor interesse Jens Ove Jørgensens indlæg "Nægt at gøre rent og få omgående gratis hjælp" fra den 19. november, der omhandler såkaldte flygtninge i Ryslinge og deres meget store problemer med at klare selv de mest banale ting i deres hverdag, men hvor frivillige og ikke mindst kommunen stiller op med kost, tolke og spande, så de rigtigt kan blive klædt på til en tilværelse, hvor de skal klare sig selv på offentlige sociale ydelser, for anderledes bliver det nok ikke. Ynkeligt, må konklusionen blive, både for kommunen og ikke mindst de såkaldte flygtninges side. Ingen af parterne skammer sig tilsyneladende. Men ovenstående satte lidt tanker i gang.

Faaborg-Midtfyn Kommune har to visitatorer (tror jeg det hedder) der fiser rundt til alle der er fyldt 75 år i kommunen for at hjælpe med svar på, hvad de muligvis kan få af hjælp efter deres mangeårige optjeningsperiode. Undertegnede og hustru har selv været udsat for besøget, men også en hel del andre vi er bekendte med, har med stor optimisme troet, at når de magiske 75 år er passeret efter et langt og slidsomt liv, kunne kommunen være behjælpelige med lidt at forsøde tilværelsen med. Men "godaw" du, tro om igen. Min hustru og jeg klarede ikke "prøven", men det er også o.k., hellere klare sig selv så længe som muligt. Vi kender andre, der har store problemer med blandt andet rengøring, men her var der lukket.

Mit indlæg er såmænd blot et forsøg på at få den forskel frem, hvor fuldt raske fake flygtninge kan opnå et serviceniveau, kommunens ældre og svage borgere blot kan drømme om, trods et langt arbejdsliv med store omkostninger på krop og sjæl for mange.

Ikke mærkeligt at mange bliver godt "forbandet".

Debat: Flygtninge og ældre behandles forskelligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce